Male stvari koje puno znače

Colored power chain

Dostupan u 19 boja. Načinjen od modificiranog uretana koji trajno i dosljedno provodi silu, zadržavajući čvrstoću tijekom 6 tjedana nošenja.

Bite turbos

Za otvaranje zagriza. Aplicira se lingualno na gornje i donje sjekutiće. Okluzalna ploha je horizontalna te neće plasirati silu distalno na mandibulu odnosno maxilu. Postavljaju se ljepljenjem, brzo i jednostavno. Skidaju se instrumentom za skidanje bravica (800-0431).

Zoo pack elastics

Načinjene od kirurškog lateksa koji dosljedno provodi vlačne sile zadržavajući silu duže od bilo kojeg proizvoda na tržištu. Budući da kirurški lateks gubi svojstva na suncu, veselit će vas što je Zoo pack pakiran u vrećice koje sprečavaj prodor svjetla.

Smooth & easy (glatko i lako)

Postavlja se laganim potiskivanjem na lice bravica duž cijelog zubnog luka. Štiti meko tkivo od oštrih rubova bravica i ligtura tijekom cijelog dana. Kada se "potroši" lako se mijenja jer tu je kutijica s malim ogledalcem koja omogućuje zamjenu doma, u školi ili bilo gdje.

Short stick molded 0's

Načinjeni od modificiranog uretana koji trajno i dosljedno provodi silu, zadržavajući čvrstoću. Postojana čvrstoća tijekom 6 tjedana nošenja. Dostupan u 24 različite boje.

Kutijice za ritejnere

Proizvode se u 10 boja. Razveselit će vaše pacijente i čuvati njihove ritejnere od oštećenja i nečistoće.

Crimpable ball hooks (kukice za stezanje na žicu)

Kad je potrebna ekstra retrakcija u zoni anteriora ili kad su bravice bezu kukica. Postavljanjem mezijalno od kuspida stegnite ih direktno na žičani luk.

Ni-Ti elastične opruge

Za kopmresiju, ekstenziju (otvaranje i zatvaranje prostora). Za retrakciju očnjaka, distalizaciju molara te rasplet i postavljanje anteriora u ravan.