Za bjelje zube i snažniju caklinu – naša nova formula nudi vam sve u jednom!

Kada vaši pacijenti žele samopouzdanje koje dolazi s prekrasnim, sjajnim osmijehom, Philips Zoom nudi vam velik broj mogućnosti koje će pacijentima pomoći da zube izbjeljuju kod kuće — onako kako oni to žele. Uz Philips Zoom DayWhite i NiteWhite dobit će primjetno bjelji osmijeh već nakon prve uporabe, a svoj najsjajniji osmijeh otkrit će za samo sedam dana. A s našom novom tehnologijom DayWhite i NiteWhite dokazano poboljšavaju površinu i sjaj cakline dok je izbjeljuju. Sve je to rezultat naše poboljšane formule, a moći ćete uživati i u poboljšanom okusu, 25% više kalijevog nitrata i trostruko snažnijeg ACP-a (amorfnog kalcijevog fosfata).

ACP dokazano štiti caklinu i pomaže u smanjenju osjetljivosti. U usporedbi s izbjeljivanjem zuba bez ACP-a, ACP pomaže u poboljšanju sjaja i glatkoće zuba. Kako bi naša formula s ACP-om bila još učinkovitija, Philips je osmislio patentiranu štrcaljku s dva kanala koja čuva snagu do uporabe, bez hlađenja. Više od 10 milijuna pacijenata dobilo je novi osmijeh uz Philips Zoom. Nije ni čudo što je Philips Zoom vodeći profesionalni brand za izbjeljivanje zuba po izboru pacijenata!*

ACP (amorfni kalcijev fosfat) je revolucionarna tehnologija licencirana ( od strane ADA fundacije ) ekskluzivno Philips Zoom-u za primjenu na području profesionalnog izbjeljivanja zubi.

Izbjeljivanje Philips Zoom-om, uz dodatak ACP-a, vašim pacijentima daje snažnije zube, ugodniji postupak izbjeljivanja te vrhunske krajnje rezultate.

•          Amorfni kalcijev fosfat ( ACP ) je reaktivan i topivi spoj kalcijevog fosfata

•          ACP zauzima jedinstvenu poziciju među tehnologijama kalcijevog fosfata zbog svoje karakteristike izuzetno brzog intraoralnog formiranja.

Prednosti ACP-a (klinički dokazane):

•          Remineralizacija zubi – obnavlja zubnu caklinu

•          Izrazito smanjena osjetljivost

•          Smanjena mogućnost povratka obojenja

•          Zubi koji “sjaje”

•          Povećava unos/prihvat Fluora – superiorna remineralizacija

 

cijena za deluxe set od 9 šprica ( 9 x 2,4g !!! ) iznosi: 499 kn + pdv

Više informacija potražite na: https://www.philipsoralhealthcare.com/en_us/whitening/nitewhite_daywhite.php